Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2017, 15:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Apple predstavilo reproduktor HomePod, ale internet s ním mal iné plány. Vtipné meme obrázky ho prirovnávajú aj ku toaletnému papieru

ZAUJÍMAVOSTI APPLE
Uložiť Uložené

Dizajn Apple zariadení na internete okamžite získava obrovskú popularitu.

Spoločnosť Apple na svojej nedávnej konferencii predstavilo hneď niekoľko nových technologických vychytávok a jedným z najzaujímavejších zariadení bol inteligentný reproduktor HomePod. Kalifornská spoločnosť chce vďaka nemu narušiť nadvládu amazonskej Alexe či Google Home, ale zatiaľ nevedno, do akej miery sa jej to aj podarí, pretože úvodná cena 349 dolárov nie je práve najnižšia. Na druhej strane, ak zabudneme na cenu a pozrieme sa na dizajn reproduktora, odrazu zistíme, že mnohým ľuďom pripomína čosi, čo reproduktorom nikdy nebolo. Jednoduchý oválny vzhľad s perforovaným povrchom ľudia na internete okamžite začali prirovnávať ku všetkému možnému, od toaletného papiera, cez odpadkový kôš až po Mac Pro uväznený v sieťkovaných pančuchách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia