Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. júna 2017, 17:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Akcia, hlášky a nadšení kritici. Automobilová gangsterka Baby Driver od Edgara Wrighta sľubuje štýlový a hudobne nadupaný zážitok

FILMY A SERIÁLY EDGAR WRIGHT
Uložiť Uložené

Pravdepodobne nás čaká veľká letná hitovka!

Nemôžeme si pomôcť, ale kriminálno-hudobná heist záležitosť Baby Driver od Edgara Wrighta vyzerá skrátka lahodne. Predchádzajúce trailery boli možno údernejšie, materiál je ale stále dokonalý a podľa všetkého nás čaká poriadne štýlový zážitok s nabúšeným soundtrackom. Len sa modlime, aby zahraničné recenzie (Metacritic: 81%, Rotten Tomatoes: 100%) neklamali. Ale zdá sa, že zatiaľ všetci sú nadšení, čo je len a len dobre.

Hlavným hrdinom filmu je mladík Baby (Ansel Elgort), talentovaný šofér, pracujúci pre nebezpečných gangstrov, vedených nekompromisným Docom (Kevin Spacey). Keď sa však zamiluje do krásnej čašníčky Deborah (Lily James), rozhodne sa dať svetu zločinu zbohom. Samozrejme, také jednoduché to nebude. Casting ďalej doplnia Jon Hamm, Jamie Foxx, Eiza Gonzáles a Jon Bernthal. Slovenská a česká premiéra je stanovená na 27. júla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia