Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2017, 15:05
Čas čítania 0:00
Marek R.

Kráľom nielen na ihrisku, ale aj na cestách. Marek Hamšík dorazil na reprezentačný zraz v nadupanom Ferrari

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tvrdá práca sa vypláca.

Hoci Neapol nedosiahol v tejto sezóne žiadny veľký tímový úspech, nemajú za sebou vôbec zlú sezónu. Pod trénerom Sarrim hrali hádam najkrajší futbal v Európe a útočný štvorlístok Callejon, Insigne, Hamšík a Mertens bol na neudržanie. Ak sa podarí udržať kostru mužstva a doplniť tím o niekoľkých výborných hráčov, potom môže byť Neapol o rok takým prekvapením, akým bol v tejto sezóne klub z Monaka.

Sezóna je tak už na konci a je čas na reprezentačný futbal. Chalani sa stretli na reprezentačnom zraze v Šamoríne, na Deň detí aj potešili miestne deti, no najväčšiu pozornosť si užil Marek Hamšík. Tentoraz to však nebolo kvôli jeho výkonom, ale aute, na ktorom sa dostavil na zraz. V Taliansku pôsobí už nejaký ten piatok a aj jeho červený tátoš pochádza z Apeninského polostrova, keďže sa môže popýšiť automobilom značky Ferrari a všetky oči sa ocitli práve na tejto červenej ikone. Marek ho už síce vlastní dva roky, no využíva ho hlavne v Taliansku, kde trávi väčšinu roka. No za svoje výkony si ho určite zaslúži.

Domov
Zdieľať
Diskusia