Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2017, 17:22
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Už chce len keš. Youtuber Edyn začína svoju rapovú kariéru vizuálom točiacim sa okolo žien a peňazí, ale nemáš nič súdiť len podľa obalu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nová tvár na slovenskej rapovej scéne pochádza z prostredia Youtube.

Youtuber Edyn nepatrí na slovenskej scéne medzi tradičné stálice, pretože s natáčaním videí začal len nedávno, ale aj tak sa mu už podarilo získať desiatky tisíc fanúšikov. Zaujal ich svojím zmyslom pre humor a samozrejme aj netradičným vzhľadom, lenže Edyn zistil, že natáčanie videí nie je jediná činnosť, ktorej by sa chcel venovať. Pustil sa do tvorby vlastných rapových textov, pridala sa do toho aj hudba a nakoniec z toho vznikla hneď prvá skladba s názvom Chcem len kesh.

Ako Edyn sám hovorí, inšpiráciu pre svoju novú rapovú kariéru hľadal všade vôkol seba a práve v hudbe našiel ďalší spôsob, ako môže vyjadriť svoje pocity či názory, takže ak to vo videách nejde úplne ideálne, hudbe je na to ako stvorená. Jeho prvá skladba pritom nebude jediná, pretože v najbližšom období sa na verejnosť dostane mixtape s názvom „To Chceš“, ktorý bude pre fanúšikov úplne zadarmo a na jednotlivých skladbách bude Edyn rapovať o tom, čo trápi dnešnú mladú generáciu, po čom dnes mladí ľudia najviac túžia a aké problémy okolo seba pozorujú. A Edyn na záver len pridáva, že netreba knihu súdiť len podľa obalu, takže na hodnotenie celej jeho tvorby bude zrejme lepšie si počkať až do vydania kompletného mixtejpu.

Domov
Zdieľať
Diskusia