Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2017, 22:29
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Charitatívny koncert Ariany Grande, Justina Biebera, Pharrella a ďalších aj v slovenských domácnostiach. Exkluzívne ho k nám prinesie RTVS

ZAUJÍMAVOSTI RTVS TERORIZMUS
Uložiť Uložené

V nedeľu večer nalaďuj Dvojku.

Nedávny koncert Ariany Grande sprevádzal teroristický útok a s ním spojená smrť 22 ľudí. Ariana práve skončila, keď útočník Salman Abedi detonoval bombu a 22 ľudí poslal na druhý svet a desiatky z nich zranil. Obyvatelia Spojeného kráľovsta hneď vyšli do ulíc vyjadriť solidaritu s rodinami mŕtvych a čoskoro sa objavili aj informácie o benefičnom koncerte One Love Manchester. Ariana Grande sa totiž vráti spievať do Manchestru a pridajú sa k nej aj mená ako Coldpay, Justin Bieber, Katy Perry, Take That a Pharrell Williams. Všetko sa tu udeje už v nedeľu, no len v posledných hodinách do všetkého vkĺzol menší zvrat. RTVS totiž oznámila, že sa im podarilo vyjednať podmienky s britskou BBC a na svojom kanáli Dvojka ponúkne relive vysielanie. Lístky na jeden z najväčších britských koncertov sú už dávno vypredané, no ty si ho môžeš vďaka RTVS vychutnať už 4. júna o 21:40 priamo z pohodlia tvojho gauča.

Domov
Zdieľať
Diskusia