Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2017, 11:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jeremy Renner a Elizabeth Olsen vyšetrujú v kriminálke Wind River od scenáristu Sicaria vraždu mladej ženy v uzavretej indiánskej rezervácii

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skvelý scenárista Taylor Sheridan sa púšťa do réžie. Držme palce.

Agentka FBI Jane Banner (Elizabeth Olsen) prichádza do odľahlej indiánskej rezervácie Wind River, aby vyriešila záhadnú smrť mladej ženy. Prípad jej však bude sťažovať aj okolitá divočina, nevyspytateľné počasie a izolácia. Spojí preto sily s Corym Lamberton (Jeremy Renner), miestnym stopárom, ktorý pôvodne mŕtve telo našiel.

Krimi thriller Wind River nakrútil Taylor Sheridan, scenárista takých hitov, ako Sicario či Hell or High Water. Wind River je jeho režisérskym debutom a okrem Olsen a Rennera sa predstavia aj Jon Bernthal, Graham Greene, Julia Jones či Gil Birmingham. Trailer zatiaľ pôsobí veľmi sľubne a láka na na slušne temnú a napínavú kriminálku. Prvé ohlasy sú navyše pomerne kladné. Premiéra je stanovená na 4. augusta tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia