Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2017, 12:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Taiwančan dal šancu slovenskému dobrodružstvu naprieč našimi mestami či prírodou. Prespieval aj Adama Ďuricu a zostal mimoriadne spokojný

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO TAIWAN
Uložiť Uložené

Skladba od Adama Ďuricu na slovenských fanúšikov zapôsobila.

Ak by už Slovensko nemalo žiadny iný spôsob, ako zaujať turistov, potom sa vždy môžeme spoľahnúť na našu prírodu. Síce sa nestáva často, že by človek zo zahraničia po návšteve Slovenska o našej krajine natočil parádne video a ešte sa kvôli nemu aj naučil spievať slovensku skladbu, ale Steve Lin to všetko zvládol. Chlapík z Taiwanu sa ku nám dostal v rámci programu Work and Travel a našu krajinu si zamiloval natoľko, že v priebehu necelého roka, čo na Slovensku strávil, navštívil veľkú časť najznámejších miest, ktoré by mal každý turista vidieť. Steve sa nezastavoval len v mestách, ale zaujímala ho aj príroda či hrady, a tak sa ocitol na Chopku či pri Spišskom hrade. Najzaujímavejšie na celom videu je však to, že Steve na každom mieste hrá na gitare kúsok skladby Mandolína od Adama Ďuricu, a tak si rýchlo nájde cestu do śrdc mnohých Slovákov.

Domov
Zdieľať
Diskusia