Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2017, 18:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

FASHION DEALã 2017 sa nezadržateľne blíži. Bratislavskú Starú tržnicu ovládne slovenská urban kultúra a chýbať nebude ani Dalyb či Nobodylisten

REFRESHER
Uložiť Uložené

NO SPACE FOR HATE, JUST PURE LOVE OF THE GAME.

Už o necelý mesiac sa uskutoční ďalší ročník stretnutia urban kultúry pod jednou strechou, ktoré nesie názov FASHION DEALã. Tento event si získal sympatie nielen v kruhoch subkultúry, no čoraz viac prerastá medzi širokú verejnosť. Tomu sa ale niet čo diviť, kedže je celá akcia postavená na veľmi atraktívnych aspektoch a samotná organizácia a promo celej udalosti sú na vysokej úrovni. To dokazujú aj prvé informácie k oficiálne druhému ročníku, ktorý prebehne v dňoch 31. máj, 1. a 2. jún v majestátnej budove Starej tržnice v centre Bratislavy. Návštevníci sa opäť budú môcť tešiť na množstvo lokálnych streetwearových brandov, zaujímavý doprovodný program, no najväčší priestor počas nasledujúceho ročníka dostanú práve umelci, ktorí sami vychádzajú z urban prostredia, no ich práca je už dávno na svetovej úrovni. Aj to je jeden z hlavných dôvodov, prečo je podtitulom tohtoročnej udalosti "Gallery of street culture". Mená umelcov a zúčastnené značky vám už čoskoro predstavíme, teraz sa však pozrime na informácie, ktoré sa organizátori rozhodli prezradiť.
 
Neodmysliteľnou súčasťou FASHION DEALã je aj after party, ktorá je tento rok postavená hlavne na dj setoch a to od tých najlepších, čo u nás máme. Tými sú Dalyb a Nobodylisten, ktorí posledné roky dokazujú, že ich selekcia a sety sú headline-om akcií, na ktorých vystupujú. Okrem nich ale môžeme očakávať aj zahraničného hosťa, ktorým bude producent a DJ Darq E Freaker z Londýna. Jeho zvuk je fúziou grime-u, rapu a elektroniky. Najväčšiu pozornosť sa mu podarilo upútať spoluprácou s interpretmi ako sú Wiley, Danny Brown, D Double E, London Grammar, Tempa T, Scrufizzer a ďalší. Pravidelne vystupuje po celom svete a svoje sety odohral už v zásadných radio shows. Za sebou má tiež hranie v prestížnom Boiler roome, čo len podčiarkuje jeho kvality.
 
FASHION DEALã 2017 sa nezadržateľne blíži. Bratislavskú Starú tržnicu ovládne slovenská urban kultúra a chýbať nebude ani Dalyb či Nobodylisten
 
Veríme, že vás dnešné informácie na túto udalosť dostatočne naladili. Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebook udalosti. Pre dnešok už neostáva nič iné, než si pozrieť promo video, ktoré jasne vystihuje nadchádzajúci druhý ročník FASHION DEALã 2017.
 
 
Nezabudnite, NO SPACE FOR HATE, JUST PURE LOVE OF THE GAME.
 
Domov
Zdieľať
Diskusia