Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 14:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Členovia tímu The Defenders, záporáčka Sigourney Weaver a ďalšie vedľajšie postavy žiaria na úctyhodnej porcii obrázkov z očakávanej tímovky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po nedávnom plnohodnotnom traileri prichádzajú aj celkom nové obrázky. Nevieme sa dočkať premiéry!

Už sa to pomaličky blíži. Obrovská a zároveň nesmierne očakávaná seriálová udalosť menom The Defenders nám totiž už o niekoľko málo mesiacov naservíruje osem nových epizód, v priebehu ktorých budú musieť Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojiť svoje sily a poraziť nielen záporáčku s tvárou Sigourney Weaver, ale aj znovuzrodenú Elektru či známu organizáciu The Hand. Navyše, nedávno zverejnený trailer dal jasne najavo, že počkať sa skutočne oplatí. No a v podobnom duchu sa teraz nesie aj najnovšia várka obrázkov. Tá sa sústredí najmä na ústrednú štvoricu hrdinov, priestor ale dostali napríklad aj Stick, Misty Knight, Claire, Trish či Colleen. Postáv bude jednoducho požehnane, takže bude určite zaujímavé sledovať, ako si s nimi tvorcovia poradia. Nuž, treba už iba počkať do 18. augusta 2017, kedy bude seriál sprístupnený na Netflixe. Budete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia