Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2017, 15:18
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Nočná mora každého človeka sa pre Marlona Wayansa stane skutočnosťou, zobudí sa totiž úplne nahý pred neznámymi ľuďmi a na neznámom mieste

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix si pre nás pripravuje ďalšiu strelenú komédiu.

Každý z nás to už zažil. Nočná mora, v ktorej sa ocitnete na verejnom mieste iba v spodnom prádle či úplne nahý, je bežným snom, no málokto si dokáže predstaviť podobnú situáciu v skutočnom živote. Ako by to približne mohlo vyzerať, nám ukáže Marlon Wayans (Scary Movie) v novej komédii od Netflixu s príznačným názvom Naked a aby toho nebolo málo, nahý sa ocitá v časovej slučke na štýl Groundhog Day. Pre chudáka Wayansa to však nebude úplne obyčajný deň. Po prechlastanej rozlúčke so slobodou sa totiž zakaždým zobúdza a má iba hodinu na to, aby sa dostavil do kostola na svoju vlastnú svadbu. Celá záležitosť je remakom malého švédskeho filmu Naken a režisérsky ju zastreší Michael Tiddes (50 Shades of Black). Okrem zahanbeného naháča Marlona sa vo filme predstaví napríklad Regina Hall (Law Abiding Citizen, Scary Movie), Dennis Haysbert (Heat), Loretta Devine (Crash) a zopár ďalších. Ak poznáte humor spomenutých pánov, asi viete, čo máte očakávať. My tento zárez od Netflixu pravdepodobne vynecháme. Čo vy? Ak to predsa len chcete risknúť, Naked premiéruje 11. augusta.

Domov
Zdieľať
Diskusia