Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2017, 18:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Fanúšikovia Spawna, pripravte sa na temný horor! Režisér sľubuje brutálne R-ko, ktoré strčí Deadpoola a Logana do kapsy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tak snáď sa konečne začne točiť...

Začiatkom decembra sme vás informovali o tom, že komiksový pekelník Spawn by sa rád vrátil v novom reboote. Jeden z tvorcov pôvodného komiksu, Todd McFarlane, napísal scenár a chystá sa aj zasadnúť na režisérsku stoličku. Radi by sme vám oznámili, že sa konečne začalo nakrúcať, ešte si však budeme musieť počkať.

Fanúšikovia Spawna, pripravte sa na temný horor! Režisér sľubuje brutálne R-ko, ktoré strčí Deadpoola a Logana do kapsy
Zdroj: New Line Cinema

McFarlane však napriek tomu fanúšikov priebežne informuje o všetkých novinkách. Nedávno sa objavil na Comic-Cone vo Washingtone a utrúsil ďalších pár informácií. Vyjadril sa, že chce film poňať v omnoho temnejšom tóne. Podľa jeho slov sa máme pripraviť na temné a nekompromisné R-ko. Dodal, že sa bude snažiť kráčať v stopách Deadpoola a Logana (oba s ratingom R). „Bude to temné a brutálne,“ sľubuje režisér. Prístupnosť PG-13 by podľa neho v dnešnej dobe nemala žiadny význam.

O reboot sa McFarlane pokúša už od roku 2009, najbližšie bol k realizácii v roku 2013. Režisér sa vyjadril, že novinka by mala byť omnoho hororovejšia a so špeciálnymi efektami by sa skôr šetrilo. Dúfame teda, že tentokrát sa vyslanec síl pekelných vráti so všetkou parádou. Do kariet mu nahráva aj súčasná situácia v kinách. Úspech R-kových komiksoviek (najnovšie Logan) by mohol štúdiám konečne otvoriť oči a ukázať, že aj tadiaľto môže viesť cesta.

Domov
Zdieľať
Diskusia