Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2017, 16:32
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Apple na sťažnosti v odkazoch na Twitteri odpovedá rovno reklamami. Každý komentár získal vlastné video aj s vysvetlením, prečo sú ich produkty lepšie

ZAUJÍMAVOSTI APPLE
Uložiť Uložené

Marketing na úrovni v podaní Apple.

Ako by sa mali spoločnosť postaviť k tomu, že ich niekto kritizuje na sociálnych sieťach a nemá prakticky žiadne skutočné argumenty? Mnohé spoločnosti by si vymysleli vtipnú odpoveď a bez zaváhania by ju pridali na Twitter či Facebook, ale Apple robí všetko inak. Kalifornskú spoločnosť nezaskočila ani humorná paródia zo strany McDonald’s, o ktorej sme písali aj my, a tak sa rozhodla, že v prípade odkazov týkajúcich sa reálnych každodenných problémov sa pustia do argumentovania s užívateľmi z Twitteru. Zavreli sa kvôli tomu do štúdia, zavolali si herca a nechali si vytlačiť obrovské verzie pôvodných tweetov. Následne sa herci držiaci odkazy z Twitteru snažili porozprávať s priateľským hlasom za objektívom, ktorý im vysvetľoval, prečo je iPad Pro lepší, praktickejší a šikovnejší než obyčajný laptop. Či už si v tejto debate na strane Apple alebo na strane kritizujúcich užívateľov, musíš uznať, že kalifornská spoločnosť vie, ako sa robí marketing.  

Domov
Zdieľať
Diskusia