Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2017, 13:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zac Efron a Dwayne Johnson sa v najnovšej ukážke pre Baywatch stávajú svalovcami v zbrani

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

R-kový Baywatch si užijú ako ženy, tak aj muži.

Nálož Super Bowl spotov neutícha, nikto sa však nemôže sťažovať. Rovnako, ako sa hráčska časť internetu ide zblázniť po E3, podobne je na tom tá filmová po Super Bowle. Väčšinou sa totiž odhaľujú prvé poriadne zábery z letných blockbusterov a inak tomu nebolo ani tentoraz. Nižšie sa pritom môžete pozrieť na 30 sekúnd z Baywatchu, ktoré sa nesú na podobnej vlne ako všetky predošlé zábery. Krásne kočky, svalovci, nadupaná akcia a sem-tam nejaký pokus o vtip. 

Okrem hlavných hercov si môžeme pripočítať aj cameá Davida HasselhoffaPamely AndersonR-kový rating, poriadnu dávku nostalgie a vyjde nám film, ktorý by mohol zarobiť slušné peniaze. Režíruje Seth Gordon (Horrible Bosses) podľa scenára Damiana Shannona a Marka Swifta. Pôvodne bola premiéra stanovená na 19. mája 2017, kvôli veľkej konkurencii sa však presunula o týždeň neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia