Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2017, 15:11
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie siedmej série The Walking Dead sa podľa nového videa ponesie v znamení vytvárania spojenectiev a príprav na vojnu proti Neganovi

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Rickova skupina začne plánovať prvé kroky k odstráneniu Negana a jeho Spasiteľov. Bude druhá polovica série bohatšia na napätie a akciu?

Tradičná zimná prestávka vo vysielaní seriálu The Walking Dead sa blíži ku svojmu koncu a my si už o niekoľko málo dní budeme môcť opäť raz vychutnať návrat do veľmi dobre známeho sveta zombie apokalypsy. No a zatiaľ čo prvá polovica siedmej série bola o jednotlivých postavách, ktoré sa vyrovnávali s obrovskou traumou spôsobenou Neganom a jeho činmi, tá druhá sa zameria na Rickovu skupinu pri zhromažďovaní zásob či verbovaní ďalších členov s cieľom odstrániť Negana raz a navždy. Oficiálna synopsa nadchádzajúcej, teda už v poradí deviatej epizódy s názvom Rock in the Road navyše hovorí o tom, že budeme sledovať Ricka, Daryla a ostatných pri plánovaní ďalších krokov proti Neganovi a jeho Spasiteľom. Začnú sa prípravy na vojnu a Rick sa zoznámi s novou komunitou. A v rovnakom duchu sa nesie aj nižšie priložené promo video k nadchádzajúcim častiam. V ňom sa najprv dočkáme krátkej rekapitulácie predošlých udalostí a následne na to aj niekoľkých celkom nových záberov, ktoré sa nás snažia nalákať prísľubom väčšej dávky napätia a akcie. Koniec koncov, presvedčte sa sami. My na záver už iba dodáme, že pokračovanie siedmej série je naplánované na 12. februára 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia