Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2017, 13:44
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

J.J. Abrams sa chystá produkovať mysteriózny thriller z obdobia druhej svetovej vojny. Bude Overlord štvrtou časťou Cloverfield univerza?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Záhadný projekt s Abramsom na producentskej stoličke predstavuje režiséra.

J. J. Abrams je v posledných rokoch pilný ako málokto. Doručil nám dve výborné časti Star Treku a hlavne siedmu epizódu Star Wars, ktorou pokoril snáď všetky rekordy. Popritom ešte stihol produkovať 10 Cloverfield Lane a momentálne dohliada na sci-fi God Particle, čo bude ďalší diel jeho Cloverfield univerza. A aby toho nebolo málo, tak práve predstavil svoj nový projekt. Abrams pri ňom bude opäť pôsobiť ako producent a réžie sa chopí Julius Avery (Son of a Gun).

J.J. Abrams sa chystá produkovať mysteriózny thriller z obdobia druhej svetovej vojny. Bude Overlord štvrtou časťou Cloverfield univerza?
Zdroj: Lucasfilm

Novinka z Abramsovej stajne má názov Overlord a žánrovo pôjde o vojnový thriller s nadprirodzenými prvkami. Príbeh sa odohráva v inferne druhej svetovej vojny. Dvaja výsadkári majú počas vylodenia v Normandii uskutočniť sabotáž na nemeckom území. Po krku im však nepôjdu len nacisti, ale aj neznáme nadprirodzené sily. Vzhľadom na Abramsovu prítomnosť a jeho známe triky s marketingom sa začalo špekulovať, či Overlord náhodou nebude ďalším dielom v spomínanom univerze (po God Particle by tak bol štvrtý v poradí). Táto možnosť nie je vôbec vylúčená. Stačí si spomenúť na nedávny 10 Cloverfield Lane, ktorý mal spočiatku kódové označenie The Cellar a dlho nikto netušil, že by film mohol mať súvislosť s Cloverfieldom z roku 2008. Tak sa necháme prekvapiť, čo pre nás Abrams tentokrát prichystal. Námet znie nepochybne zaujímavo a J.J-ova prítomnosť by mala byť zárukou skutočne zaujímavého filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia