Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2017, 12:22
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Justin Bieber vydražil svoje vyšperkované Ferrari a naozaj slušne si tak privyrobil

TECH JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Žeby popová hviezda plánovala rozšíriť svoj vozový park o niečo zaujímavejšie?

Ani Justin Bieber nie je výnimkou, a aj on si patrične potrpí na svoj vozový park, čoho dôkazom je plejáda drahých a superšportových automobilov, ktoré sa spájajú s jeho osobou. Zatiaľ čo raz jeho zbierku rozšíri nový počin, inokedy sa jednoducho iného zbaví. Rovnaký osud postihlo aj jeho dobre známe Ferrari, ktoré neraz za jeho pôsobenia zmenilo kabát a obletelo sociálne siete a množstvo (bulvárnych) médií. Reč je o modeli 458 Italia v charakteristickej matnej modrej fólii v kombinácii s čiernymi doplnkami a detailmi. Ako je zvykom, ani tento kus nebol predaný len tak hocijako a hocikomu, ale zúčastnil sa aukcie v Scottsdale. Známa spoločnosť Barrett-Jackson ho napokon vydražila za naozaj slušných 435-tisíc dolárov, čo je na tento už v súčasnosti nevyrábaný a zároveň azda najrozšírenejší model značky vskutku vysoká suma. Samozrejme, úlohu na tom zohrala najmä minulosť, nakoľko fakt, že ide o superšport popovej hviezdy značne zavážila. Aukcie sa okrem toho zúčastnilo viacero známych tvári, nechýbal totiž napríklad herec Burt Reynolds či hlava kapely Aerosmith, Steven Tyler. Počas toho, ako sa dražil maranellský poník, Justin Bieber neraz využil situáciu a upútal pozornosť na svoje koncerty, dokonca hŕstke prítomným aj rozdal lístky.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Koniec koncov, Justin Bieber vo výsledku na tomto Ferrari z roku 2011 slušne zarobil, veď v súčasnosti sa ceny týchto modelov pohybujú na menej než polovičných sumách. Podotknúť ale treba, že tento kúsok nebol zďaleka sériový. Hneď niekoľkokrát prešiel rozsiahlymi estetickými úpravami - pýši sa mohutným bodykitom z dieľne známej firmy Liberty Walk, stojí na 20" diskoch Forgiato Dieci-DCL, no a v neposlednom rade ho statočne vyšperkovali vo West Coast Customs. V jeho útrobách bol nainštalovaný subwoofer s výkonom 2000 W. Na záver dodajme, že o pohon sa stará atmosférický vidlicový osemvalec s výkonom 420 kW / 570 koní a 540 N.m. Poháňaná je výhradne zadná náprava, pričom 458-čka dokáže akcelerovať z nuly na sto kilometrov v hodine len za 3,4 sekundy. Maximálna rýchlosť je 325 km/h. 

Domov
Zdieľať
Diskusia