Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2012, 19:59
Čas čítania 0:00
refresher team

Počúvaj prvý singel z našej FRESHTAPE kompilácie!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Počúvaj náš nový singel.

Dnes máme Veľkonočný pondelok a výslužku dostaneš nielen od svojej babky, ale aj od nás. O pár dní to bude presne rok od vzniku našej stránky a ako už možno viete, chytilo nás to za srdce a rozhodli sme sa poďakovať vám za priazeň a podporu formou hudobnej kompilácie. Tá sa bude volať jednoducho - FRESHTAPE - a keďže chalani z Mojej Reči Supa a Delik nás od začiatku podporovali, prvým singlom z tejto kompilácie je ich hitová skladba Kúsok. V nej im refrén krásne naspievala Zdenka Predná a celé to po hudobnej stránke vyprodukoval Jožko Engerer v GOODFELLAS štúdiu. Po Terapii na beate a Delikovom pripravovanom mixtejpe + sóle tu teda máš ďalší dôkaz, že chalani z Handlovej nespia na vavrínoch a prinášajú nový rádiový hit, ktorý si môžeš vychutnať ako prvý u nás.

Čo sa týka našej FRESHTAPE kompilácie, cover, mená a tracklist zverejníme čoskoro. Zatiaľ povieme len toľko, že sa bude jednať o úplne nové veci a každý si tam nájde to svoje. Ak sa obávate, že dnešná skladba bude jedinou od Mojej Reči, nemusíte sa. Zatiaľ sa majte pekne, užívajte si posledné chvíle sviatkov, respektíve prázdnin a dajte si Kúsok od Supu, Delika, Zdenky Prednej a Jožisa Engerera.

Čo poviete, uchytí sa skladba v rádiách?

Domov
Zdieľať
Diskusia