Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. januára 2017, 17:24
Čas čítania 0:00
Marek R.

Futbal vymysleli chudobní, no ukradli ho bohatí. Fanúšikovia tuniského klubu v zápase proti PSG prišli s trefným choreom

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Futbal sa uberá naozaj zlým smerom.

Už to je napríklad viac ako dva roky dozadu, čo fanúšikovia poľskej Legie Varšava dali jasne najavo, čo si myslia o celej UEFA a ich choreo obletelo celý futbalový svet. Aj fanúšikovia ďalších klubov vedia poriadne hnať svojich miláčikov dopredu, no najlepšie choreá sú aj tak tie, ktoré majú aj nejaký väčší odkaz, ako tomu bolo v prípade už spomínanej Legie. 

Momentálne v mnohých ligách ešte stále prebieha zimná prestávka, a tak sa kluby stále pripravujú na jarnú časť či už tréningami, alebo aj prípravnými zápasmi. Napríklad také PSG, ktoré vlastnia arabskí šejkovia, si zmeralo sily s tuniským tímom Club Africain a poľahky vyhralo 0:3. Výsledok však úprimne nikoho nezaujíma, keďže pozornosť na seba upútali hlavne domáci fanúšikovia, ktorí si pripravili choreo s jasným odkazom - Created by the poor, stolen by the rich - ktorým jasne hovoria, akým smerom sa najpopulárnejší šport na svete uberá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia