Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2016, 19:51
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Taiwanské úrady rozbili limitovanú edíciu Lamborghini za 300-tisíc eur na márne kúsky. Do krajiny bolo privezené ilegálne

ZAUJÍMAVOSTI TAIWAN
Uložiť Uložené

Za ilegálne konanie prišiel trest.

Keď si majiteľ tohto Lamborghini Murcielago pred tromi rokmi priviezol svojho štvorkolesového tátoša do Taiwanu, myslel si, že prejde všetkým úradom cez rozum. Svoje auto totiž na ostrov importoval nelegálnou cestou a vyhol sa mnohým poplatkom, lenže nakoniec sa mu to stalo osudným. Po čase ho zastavili policajti a pri cestnej kontrole prišli na to, že limitovaná edícia tohto Lamborghini nemá skutočné značky a jeho majiteľ používa iba akési falošné verzie. Hneď sa s hriešnikom porátali a keď sa zistilo, že auto bolo privezené ilegálne, trestom malo byť zničenie Lamborghini. Jeho majiteľ sa celé tri roky zúfalo snažil odvolávať sa a podávať sťažnosti, avšak súdy boli nakoniec nekompromisné a nariadili rozbitie automobilu na márne kúsky.

Domov
Zdieľať
Diskusia