Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2016, 12:15
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Prečo sa Kanye West dostal do nemocnice, čo sa s ním naozaj deje a hrozí mu rozvod s Kim?

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Je jasné, že si Yeezy aktuálne prechádza ťažkým obdobím. Čo sa za tým skrýva?

Po Kanyeho poslednom koncerte v Sacramente bolo všetkým jasné, že s Yeezym naozaj nie je niečo v poriadku. Na pódiu hovoril rôzne, až bizarné veci a show predčasne ukončil po troch piesňach. Vyzeralo to, akoby sa americký umelec vybral ďaleko za hranicu oddeľujúcu blázna a génia, hranicu, po ktorej vždy osciloval. Potvrdenie, že to nebol len dojem fanúšikov, ale reálny problém, sme dostali formou informácie o Yeezusovej hospitalizácii. Jeho osobný lekár mu zavolal zdravotnú pomoc potom, čo sa raper údajne pokúsil napadnúť pracovníka posilňovne. V rozhovore s dispečerom na 911 doktor povedal, že jeho pacient: "trpí dočasnou psychózou spôsobenou nedostatkom spánku a dehydratáciou." Na miesto prišli i policajti, no k žiadnemu porušeniu zákona nedošlo, a tak Kanyeho nakoniec odviezli "len" do nemocnice. Hospitalizovaný bol v UCLA Medical Center v Los Angeles, pre dobro jeho zdravia a bezpečnosti. Otázkou ostávalo, aký dlhý čas tam strávi a ako rozsiahla je oná diagnóza. 

Prečo sa Kanye West dostal do nemocnice, čo sa s ním naozaj deje a hrozí mu rozvod s Kim?
Zdroj: david_hwang (flickr.com)

Ako sme už napísali, Kanyeho hlavným problém bol nedostatok odpočinku a preťaženie spôsobené prepracovanosťou (koncerty, nahrávanie albumu, dizajn oblečenia), stresom a úzkosťou, ktoré prerástli až do mentálneho zrútenia sa. V poslednej dobe bolo vidieť, že Yeezy nie je sám sebou a cíti sa zle, pričom sa hovorilo až o hlbokej depresii a paranoji. Hospitalizácia však pomohla - umelec si mohol konečne nerušene odpočinúť, usporiadať myšlienky a nabrať sily. Ihneď, ako sa Kim Kardashian dozvedela, že jej manžel je v nemocnici, odletela z New Yorku do Los Angeles a ponáhľala sa za ním, aby mu bola oporou. Pri jeho lôžku bola údajne takmer bez prestávky a dávala takisto pozor na to, aby to Yeezus, ktorý sa rozhodol pracovať a nahrávať i v nemocnici, nijako nepreháňal. 

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Hoci najprv na verejnosť vyplávala informácia, že Kanyeho by z UCLA Medical Center mohli prepustiť ešte pred koncom novembra, nakoniec sa jeho odchod posunul kvôli nestabilnosti a riziku až na prvého decembra. Po celý čas pri ňom stále stála Kim. Tá sa údajne sama zotavuje z lúpežného prepadnutia, ktorému čelila dávnejšie v Paríži, no i tak Yeezyho v ťažkých časoch podporila. Keď sa americký hudobník a módny návrhár dostal začiatkom decembra z nemocnice a prešiel do rúk osobného lekára doktora Michaela Farzama, nesmeroval vraj domov, ale do prenajatého domu, v ktorom sa mal ďalej zotavovať. Nie je úplne známy a oficiálne potvrdený dôvod, prečo nemal namierené domov k rodine, ale do oddeleného príbytku, avšak bolo to pravdepodobne z jednoduchých dôvodov, konkrétne preto, aby mal kľud. Internetom však koluje aj verzia, že sa tak rozhodla Kim, ktorá Kanyeho nechcela kvôli jeho mentálnemu stavu v blízkosti detí. Vďaka tomu a nasledovným výpovediam ľudí vraj blízkych ich rodine sa tak zrodila idea, že sa Kim chce s Yeezym rozviesť. 

 

#Kimye ❤ #KanyeWest x #KimKardashian

Fotka uverejnená používateľom Tropixs (@thetropixs),

 

Za rozšírenie spomenutej informácie môže z veľkej časti najmä neznámy zdroj magazínu US Weekly, tvrdiaci, že Kim sa v manželstve už dlhšie cíti ako uväznená, a tak chce rozvod, no počká, kým sa Kanye úplne zotaví. Samozrejme, neodvážime sa stopercentne tvrdiť, že je to pravda alebo lož, ale keď sa pozrieme na fakty, vyzerá to skôr ako druhá možnosť. Jedným z dôvodov je, že Kim a Kanye majú dve malé deti a druhým je tvrdenie ich blízkeho priateľa Jonathana Chebana, ktorý vyslovil nasledovné slová: "No, viem vám povedať, že rozvod sa konať nebude...Rozhodne sa rozvádzať nebudú." Jonathan je rodinný známy, majúci na konte približne 23 účastí v show Keeping Up with the Kardashians, čo znie trochu hodnovernejšie ako "neznámy zdroj". Opäť však opakujeme, že si nedovolíme jasne sa vysloviť za jednu či druhú možnosť a len sa zamýšľame.

 

#TheWests ❤

Fotka uverejnená používateľom All Things Nori & Saint (@saintandnori),

 

Každopádne, Jonathan dodal, že Yeezusovi sa darí oveľa lepšie a pomaly sa zotavuje. Tento názor podporuje aj Kanyeho prvá účasť na verejnosti po dlhšom čase, a to na výstave nábytku Ricka Owensa v Museum of Contemporary Art v Los Angeles, kde sa objavil s blond vlasmi. Pred niekoľkými hodinami sa zase na verejnosti objavila fotografia Kanye Westa, ako, s čiernou prilbou na hlave, bicykluje, a tak veríme, že to opäť znamená len pozitívny posun v jeho liečbe. Rovnako dúfame, že sa Yeezyho zdravotný stav dá do poriadku a že to jeho rodina ustojí. Ako sa samotný problém odzrkadlí na raperovej hudbe, sa dozvieme možno vďaka pripravovanému albumu Turbo Grafx 16, na ktorom pracuje s Pete Rockom. Duo navštívilo štúdio hneď potom, čo bol hudobník prepustený z nemocnice a prvé výsledky ich práce nájdeš tu. Skoré uzdravenie autorovi The Life of Pablo prajú aj jeho kolegovia, napríklad Chance the Rapper či John Legend. 

 

#KanyeWest at the "Rick Owens: Furniture" exhibition at the MOCA PDC. December 8. (: @giovannileonardobassan)

Fotka uverejnená používateľom Kanye West (@kanyewest_daily),

Domov
Zdieľať
Diskusia