Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2016, 10:28
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Pri večeri robil zaľúbencom spoločnosť obrovský pavúk, ktorý sa tiež rozhodol hodovať. Z úst mu visela roztomilá jašterička

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA
Uložiť Uložené

Pavúky nemajú vedľa večerného stola čo robiť.

Zaľúbenci Melanie Jade Ottaway a Troy James si pred pár dňami užívali romantickú večeru, keď sa odrazu pozreli na sklenené dvere neďaleko stola a zbadali tam obrovského pavúka. Ako to už v Austrálii býva zvykom, išlo o pavúka s názvom huntsman, ktorý síce pre ľudí nie je takmer vôbec nebezpečný, ale dokáže narásť do mohutných veľkostí. V tomto prípade si zrejme povedal, že by sa celkom rád pridal k večeri dvoch záľúbencov, ale nechceli ich veľmi vyrušovať, a tak si so sebou zobral aj vlastnú večeru. Ústa mu totiž zdobila maličká jašterica, avšak tej sa už nepodarilo pred smrťou ujsť a kým si ju všimli Troy s Melanie, už bolo príliš neskoro na to, aby jej pomohli. Skonštatovali teda, že osud jašterice už nechali na matku prírodu a radšej sa presunuli čo najďalej od hodujúceho pavúka, pretože večerať pri takejto živočíšnej šou nie je úplne ideálne.

Domov
Zdieľať
Diskusia