Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2016, 22:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hokejového trénera trafil do hlavy puk, futbalového zas papierové lietadielko. Ich reakcie sú bez pochýb definíciou týchto športov

ŠPORT FUTBAL HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Reakcie týchto dvoch pánov vás určite pobavia a sú jasným dôkazom toho, že futbal nie je športom pre tvrdých chlapov.

Hokej a futbal často rozdeľujú športových fanúšikov na dve veľké základne, ktoré pri vzájomných hádkach často pripomínajú súboje Android vs. Apple či cheeseburger s uhorkou vs. cheeseburger bez uhorky. Samozrejme, bez uhorky. Futbal si za posledných pár rokov vybudoval v očiach širokého pubilka povesť nečestného športu plného korupcie, káuz a v neposlednom rade aj simulovania na ihrisku. Naopak, hokej je skôr považovaný za záležitosť pre tvrdých chlapov, kde je termín fair-play skloňovaný pri každej príležitosti a každý jeden hráč vo vyšších ligách nedá na férovosť dopustiť. Pred pár dňami sa však stala zaujímavá náhoda, ktorá by túto veľkú hádanku pre zástancov dvoch na Slovensku najobľúbenejších športov mohla rozlúštiť. V rozmedzí dvoch dní sa totiž na youtube objavili dve videá, pričom jedno znázorňuje trénera NHL, ktorý bol zasiahnutý do hlavy pukom a druhé futbalového trénera po zásahu papierovým lietadielkom. A ako to dopadlo? Veď posúďte sami. 

Trenér Washingtonu Capitals - Barry Trotz, ktorý bol zasiahnutý do hlavy pukom už na prvý pohľad veľmi bolestivým spôsobom.

No a teraz precítenie bolesti po zásahu papierovým lietadielkom v podaní futbalového trenéra Toulouse FC.

Domov
Zdieľať
Diskusia