Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2016, 10:52
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Ako to vyzeralo na najkrajšej prehliadke roka Victoria's Secret? Pozrite si zábery plné krásnych žien

MÓDA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Najočakávanejšia prehliadka roka je za nami a vy sa môžete pozrieť, ako to na nej vyzeralo.

Ak pozorne sledujete našu stránku, určite ste zaregistrovali, že včera večer sa v Paríži konala prehliadka s názvom Victoria's Secret Fashion Show. Články o najkrajšej šou roka sme vám s blížiacim sa termínom prehliadky prinášali celkom často, a tak ste boli dostatočne informovaní. Ešte raz si však pripomeňme dôležité fakty. V Meste svetla sa stretlo 53 modeliek z rôznych kútov sveta, aby nám predviedlo to, na čom kreatívny tím z VS usilovne pracoval celý rok. Ako už býva zvykom, nádherné topmodelky na móle sprevádzali aj hudobní vystupujúci. Tento rok to boli The Weeknd, Lady Gaga a Bruno Mars.

Nebudeme si klamať, väčšina z nás sa na viac ako luxusnú spodnú bielizeň teší hlavne na zmyselné krásky, ktoré ju predvádzajú. Okrem známych stálic ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio či Lily Aldridge sa na prehliadkovom móle objavili aj ďalší anjelikovia značky ako napríklad Taylor Hill, Josephine Skriver, Stella Maxwell, Elsa Hosk alebo Romee Strijd. Zažiarili aj Kendall Jenner a Irina Shayk alebo jedny z najkrajších sestier súčasnosti Gigi a Bella Hadid. A ako to na samotnej prehliadke vyzeralo? Nuž, všetky modelky boli viac než úžasné a pohľad na nasledujúce zábery bude stáť za to. Na záver ešte spomenieme, že sa môžeme tešiť na dátum 5. december, kedy sa najčarovnejšia šou roka odvysiela.

Domov
Zdieľať
Diskusia