Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2016, 13:35
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hororová komédia American Werewolf in London z roku 1981 dostane nový kabát. Kto sa postará o scenár?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Remake vznikajúci v Universal Pictures potvrdil scenáristu.

An American Werewolf in London je v istých kruhoch celkom kultovka, takže niet divu, že sa začína hovoriť o remaku. Čo-to sa špekulovalo už v auguste tohto roku, ale až dnes bolo oficiálne potvrdené, že na novom filme sa bude podieľať scenárista Max Landis. Ako fanúšikovia vedia, pôvodného Werewolfa nakrútil Maxov otec - John Landis.

„Keďže dostávam otázky z každej strany, tak áno. Je len jeden film môjho otca, ktorý som ochotný skúsiť zremakovať a som pripravený pustiť sa do práce,“ potvrdil samotný Max.

Hororová komédia American Werewolf in London z roku 1981 dostane nový kabát. Kto sa postará o scenár?
Zdroj: Universal Pictures

Zatiaľ nie je jasné, či Landis snímku aj napíše, prípadne či bude jediným scenáristom. V pôvodnom filme z roku 1981 sa v hlavných úlohách predstavili David Naughton (American Horror Story), Jenny Agutter (Captain America: The Winter Soldier) a Griffin Dunne (Dallas Buyers Club). Film si dokonca odniesol Oscara za najlepší make-up. Remake bude vznikať pod hlavičkou Universal Pictures a Skybound Entertainment. Samotný John Landis bude participovať ako výkonný producent. Max Landis debutoval v roku 2015 dramédiou Me Him Her. Ako scenárista sa podieľa aj na seriáli Dirk Gently's Holistic Detective Agency podľa slávneho sci-fi románu od Douglasa Adamsa. Je tiež hlavným scenáristom chystaného netflixovského fantasy filmu Bright, ktorý bude režírovať David Ayer (Suicide Squad).

Domov
Zdieľať
Diskusia