Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2016, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po dlhšej dobe sa o slovo hlási aj Boy Wonder, ktorý je jediným rapovým hosťom na doske Stop Play od IF

HUDBA BOY WONDER
Uložiť Uložené

Dátum vydania ďalšej spoločnej dosky IF sa už nezadržateľne blíži, a tak nadišiel čas na ďalší videoklip.

Každý, kto nás v posledných pár týždnov pozorne sledoval už veľmi dobre vie, že medzi domácimi rapovými počinmi, na ktoré sa v tomto roku ešte môžeme tešiť patrí aj ten od chalanov z IF, ktorí v poslednej dobe tvoria veľa, ale hlavne kvalitnej hudby. V minulom roku to bola doska s názvom Rap, v tomto to bude Stop Play, ktorá uzrie svetlo sveta už 17.11., no predobjednať si ju môžeš na oficiálnej stránke napríklad aj hneď. Zároveň sa dočkáme aj jedinečnej release párty, pričom viac info nájdeš práve v tomto článku. A ja len dodám, že kapacita je obmedzená, k dispozícii je posledných 50 lístkov a na mieste možnosť zakúpenia nebude. 

Dôvod, prečo sme sa tu ale dnes zišli je ten, že Idea a Fatte dnes posielajú ďalšiu ukážku, ktorá tentokrát nesie názov Homeboy a po pomerne dosť dlhej dobe sa na nej pripomína aj Boy Wonder. Chalani už tradične doručili kvalitné slohy a dočkali sme sa hneď aj one-take videoklipu z dielne šikovného Šuleho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia