Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2016, 14:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Release party albumu Stop Play od dvojice Idea a Fatte bude netradičným prepojením alternatívneho priestoru a hry svetiel

HUDBA
Uložiť Uložené

Pražské sídlo chalanov z Life is Porno, Forbidden Spot, bude hostiť vystúpenie chalanov z IF pri príležitosti vydania novej dosky.

Už ste u nás na webe určite mali možnosť zaregistrovať, že medzi albumami, ktoré uzrú svetlo sveta ešte v tomto roku môžeme očakávať aj ten od aktuálne a dlhodobo najaktívnejšej dvojice z Ty Nikdy. Idea a Fatte nastolili v tvorbe naozaj závratné tempo a zatiaľ to vôbec nevyzerá tak, že sa tento rozbehnutný vlak v blízkej dobe zastaví. Po počine s názvom Rap a následom krátkom EPčku Rep chalani oznámili, že v roku 2016 môžeme ešte očakávať aj ďalšie plnohodnotné dielo, tentokrát s názvom Stop Play. Zároveň sme už mali možnosť počuť niekoľko ukážok, pričom nielen tú poslednú ale aj všetky ostatné nájdeš v tomto článku

Dnes sme sa však zišli z iného dôvodu. Týmto by sme vás totiž chceli pozvať na release party k tomuto albumu, ktorá sa bude konať už 16. novembra v priestoroch pražského Forbidden Spotu. Asi už tušíte, že nepôjde o klasické posedenie, počas ktorého bude album rotovať v prehrávači. Dvojica si vymyslela vlastný zaujímavý koncept a alternatívny priestor prepojí so špeciálnou inštaláciou svetiel, ktorá bude sprevádzať prvú a zároveň poslednú živú show, počas ktorej odznejú naživo všetky skladby z albumu. Počet lístkov na túto udalosť je limitovaný z kapacitných dôvodov, a tak odporúčame si lístok zakúpiť čo najskôr napríklad na www.ticketstream.cz.

Domov
Zdieľať
Diskusia