Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2016, 2:07
Čas čítania 0:00
Marek R.

Tanec nevesty s otcom posunutý na novú úroveň. Dôsledne premyslená choreografia prekvapila všetkých zúčastnených

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Otec si svadbu užil asi aj viac ako samotní mladomanželia.

Každá budúca nevesta si predstavuje svoj svadobný deň D ako ten najkrajší vo svojom živote. Podriaďuje mu niekoľko mesiacov intenzívnych príprav zahŕňajúcich pozývanie hostí, zostavovanie slávnostného menu, objednávanie sály, termínu obradu, svadobných šiat či obrúčok. Jednoducho, všetko musí byť tip-top a rodina ako nevesty, tak aj ženícha vynaloží nemalú finančnú sumu na to, aby ich deti zažili nezabudnuteľný deň. Samozrejme, niekto si môže dopriať viac, niekto menej.

Najdôležitejšie ale aj tak je, že tento veľký deň prežijete so svojimi najbližšími a že si ho užijete nielen vy, ale aj celá vaša rodina. Svoje by o tom vedel povedať otec nasledujúcej nevesty, ktorý sa na svadbu pripravil hádam lepšie ako samotní mladomanželia. Tanec nevesty s otcom sa z romantického zmenil behom sekundy na obrovskú zábavu a pohyby oboch zúčastnených naozaj stoja za to. A boli určite príjemnou zmenou, čo ocenili aj všetci zúčastnení, ktorí sa na dvojici výborne pobavili.

Domov
Zdieľať
Diskusia