Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2016 o 0:40
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sarkastický Lego Batman rozplakal v úžasnom a vtipnom traileri aj samotného Jokera

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Lego Batman je azda najočakávanejší komiksový animovaný film roka 2017.

Trailer číslo 4 a stále má čím prekvapiť. Po rozplakaní Jokera som to ale musel vypnúť. Chcem si totiž niečo vychutnať aj v kine. Negatívnou stránkou našej práce je aj to, že častokrát vieme o filmoch a seriáloch aj to, čo by sme vedieť nechceli. Nepomáha tomu ani fakt, že ak chceme písať o novom traileri, musíme si ho pozrieť. Pozerať sa však na reklamnú kampaň pre The Lego Batman Movie je veľká radosť. Mnohí tomuto projektu neveria, no ja sa naň bezvýhradne teším a verím, že to dopadne rovnako dobre, ako The Lego Movie, ktoré sršalo originalitou a kreativitou. A podobne by na tom mala byť aj snímka od Chrisa McKaya (seriály Moral Orel a Robot Chicken).

Scenár dostal na starosti Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Dark Shadows) a z producentského hľadiska projekt zastreší Phil Lord spolu s Chrisom Millerom, režiséri kladne prijatej snímky The Lego Movie z roku 2014. Okrem Willa Arnetta v úlohe Batmana sa o nahovorenie postáv postarajú aj herci ako Michael Cera (Robin/Dick Grayson), Rosario Dawson (Barbara Gordon/Batgirl), Ralph Fiennes (Alfred Pennyworth), Mariah Carey (Marion Grange, starostka Gothamu) či Zach Galifianakis (The Joker). Premiéra je naplánovaná na 9. februára 2017 a my prosíme Warner Bros., aby nevydávali žiadne ďalšie promo videá. Filmkult už majú v hrsti. Viac informácií o snímke nájdete v našom vlákne. Teraz si už vychutnajte trailer a dajte nám vedieť, ako sa vám páčil. 

Sarkastický Lego Batman rozplakal v úžasnom a vtipnom traileri aj samotného Jokera
Zdroj: Warner Bros.

Domov
Zdieľať
Diskusia