Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2016, 9:16
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nádherná Emma Watson žiari v prvých obrázkoch fantasy muzikálu Beauty and the Beast

FILMY A SERIÁLY BEAUTY AND THE BEAST EMMA WATSON
Uložiť Uložené

Rozprávkový príbeh od Walt Disney Pictures opäť ožíva.

Známy rozprávkový príbeh neobišiel ani Hollywood. Je tu samozrejme klasický animák od Disneyho a pred dvomi rokmi sme si už jednu hranú adaptáciu Krásky a zvieraťa mohli užiť (s Léou Seydoux a Vincentom Casselom). Teraz tu však máme prvé obrázky z dlho očakávaného fantasy muzikálu, ktorý vzniká pod vedením Billa Condona. Obsadenie je jeden veľký luxus. Od okúzľujúcej Emmy Watson v hlavnej úlohe, cez Lukea Evansa (Hobit), Emmu Thompson (Harry Potter) a Ewana McGregora (Star Wars) až po Iana McKellena (Pán prsteňov) či Stanleyho Tucciho (Spotlight). Na scenáristickej stoličke sedí okrem iného talent Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower).

Prvé obrázky oplývajú bohatou štylizáciou a nádhernou atmosférou, nie nepodobnou niektorým filmom Tima Burtona či Guillerma del Tora. Všetky si ich môžete pozrieť na stránke magazínu Entertainment Weekly. Beauty and the Beast si svoju premiéru v slovenských kinách odbije 16. marca budúceho roka a my máme tušenie, že trailer je veľmi, veľmi blízko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia