Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2016, 21:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Očarujúca Brie Larson sa bude pod vedením režiséra Short Term 12 biť s alkoholizmom v dysfunkčnej rodine

FILMY A SERIÁLY BRIE LARSON
Uložiť Uložené

Lionsgate zverejnil dva obrázky z očakávaného projektu režiséra Short Term 12.

Mladý nezávislý filmár Destin Cretton na seba upozornil už svojím debutom I Am Not a Hipster. Ešte väčší úspech mu však priniesla skvelá dráma Short Term 12 s famóznou Brie Larson. Vo filme sa zameral na problémy spoločnosti, o ktorých sa väčšinou mlčí a vytvoril mimoriadne silné dielo. Jeho ďalší film bude adaptácia autobiografického románu The Glass Castle od Jeannette Wells. Oceňovaná predloha popisuje autorkine vyrastanie v dysfunkčnej rodine, kde nebola núdza o alkoholizmus a rodičovské zanedbávanie. Až po niekoľkých dlhých rokoch sa Jeannette a jej súrodencom podarilo z domova odísť. Opäť tu teda máme potenciál na emocionálne silný film. A štúdio Lionsgate nám práve ponúklo prvé obrázky, ktoré si môžete pozrieť na stránke magazínu Entertainment Weekly. 

Výbornou správou je, že s Crettonom opäť spolupracovala Brie Larson, ktorá si zahrala hlavnú úlohu. Brie už dokázala, že náročné úlohy jej nie sú cudzie (okrem Short Term 12 aj Room, za ktorý si odniesla Oscara). Jej rodičov stvárnia Naomi Watts (Birdman) a Woody Harrelson (Zombieland). Film je už v post-produkcii, ale presný dátum premiéry zatiaľ nemáme. Predpokladá sa však, že by mohla byť niekedy na jar roku 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia