Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2016, 10:40
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Akciou nabitý trailer odhaľuje, čo sa vo Westworlde stane v ďalších týždňoch

FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

Pilot Westworldu stál za to. Čo nás ešte čaká v prvej sérii?

Máte už pilot očakávaného seriálu od HBO za sebou? Westworld má v budúcnosti nahradiť Game of Thrones a pokiaľ si prvá séria udrží kvalitu debutovej epizódy, máme sa skutočne na čo tešiť a pomaly aj rozmýšľať o tom, že sa niečo také, ako nahradenie Game of Thrones westernovým sci-fi môže stať. Nebudeme spoilovať, pokiaľ ste tomu teda ešte nedali šancu, nemali by ste pozerať ani video nižšie, ktoré odhaľuje, čo nás čaká v ďalších častiach. 

Čo nás všetkých teší, je správa, že ratingy pilotu projektu od HBO boli naposledy takto vysoko pri True Detective. Prvú epizódu si v nedeľu pozrelo 3,3 milióna ľudí, čo je o milión menej, než pilot Game of Thrones pred piatimi rokmi. Je to o dosť menej, no v tej dobe bolo Game of Thrones, respektíve Pieseň ľadu a ohňa niečo úplne iné, než x-krát menej známejší príbeh Westworldu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia