Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2016, 11:48
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Tom Hanks vyčaril úsmev na tvárach novomanželov, keď sa pristavil pri tvorbe ich svadobných fotografií. Nevadila ani tepláková súprava

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA TOM HANKS
Uložiť Uložené

Neobyčajná svadba.

Každá správna svadba si zaslúži aj sériu romantických svadobných fotografií. Inak tomu nebolo ani v prípade nového zväzku mladého zaľúbeného páru Ryan a Elizabeth, ktorí si dokonca za ideálne pozadie svadobných záberov vybrali newyorský Central Park a ako sa neskôr ukázalo, nemohli urobiť lepšie. Fotografka Meg Miller sa pustila do práce, keď sa tu odrazu k novomanželom priblížil spočiatku celkom neznámy chlapík, z ktorého sa vykľul svetoznámy herec Tom Hanks. Bol síce oblečený v teplákovej súprave a vychutnával si čerstvý vzduch Central Parku, no neváhal sa pri manželoch pristaviť, prehodiť s nimi pár slov a ešte si aj ochotne zapózovať. Veď kto iný by sa mohol pochváliť tým, že na svojich svadobných fotografiách má aj Toma Hanksa?  

Domov
Zdieľať
Diskusia