Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2016, 22:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Dušan Šutarík

Scarlett Johansson srší pôvabom a nebezpečnou aurou v prvých záberoch pre Ghost in the Shell

FILMY A SERIÁLY SCARLETT JOHANSSON
Uložiť Uložené

Kultová manga ožíva v piatich teaseroch.

Počas finálnej epizódy seriálu Mr. Robot USA Network vypustilo do sveta päť kratučkých teaserov na ostro sledovaný Ghost in the Shell. Zároveň sme sa dočkali aj odhalenia oficiálneho loga. Pre tých, ktorí neviete: Ghost in the Shell je manga, ktorá vyšla v roku 1989 a okamžite sa stala hitom. Prvý anime film z tejto sci-fi série z roku 1995 je dodnes považovaný za nedotknuteľnú kultovú klasiku. Čerpali z nej tvorcovia Matrixu, AI: Umelej inteligencie či Avatara. A teraz sa dočkáme hranej podoby tejto vplyvnej značky, ktorá bude čerpať priamo z pôvodnej mangy. Podľa týchto kratučkých teaserov je ešte príliš skoro na nejaké unáhlené závery. Zatiaľ čo fanúšikovia japonského originálu už stihli na margo pripravovaného filmu utrúsiť nejeden pľuvanec, zvyšok divákov zrejme z ukážok ešte nič podstatné nevyčíta. Ide skutočne len o malý first look.

Ghost in the Shell sa môže pýšiť pomerne hviezdnym obsadením. V hlavnej úlohe sa predvedie Scarlett Johansson, vo vedľajších úlohách sekundujú Takeshi Kitano, Michael Pitt či Juliette Binoche. Všetko bude mať pod palcom Rupert Sanders (Snehulienka a lovec)). Plnokrvný trailer nás ešte len čaká, keďže samotný film vstúpi do amerických kín až na konci marca roku 2017.

Scarlett Johansson srší pôvabom a nebezpečnou aurou v prvých záberoch pre Ghost in the Shell
Zdroj: www.comicbookmovie.com
Domov
Zdieľať
Diskusia