Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2016, 21:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Internet reaguje na rozvod Brangeliny vtipnými obrázkami Jennifer Aniston. Raduje sa herečka v súkromí domova?

ZAUJÍMAVOSTI ANGELINA JOLIE
Uložiť Uložené

Jennifer musí prežívať krásne chvíle.

Pred pár hodinami vypukol vo svetových médiách ošiaľ zvaný rozvod Brada Pitta a Angeliny Jolie a užívatelia internetu dlho nečakali na to, aby zareagovali. Takmer všetci do jedného si spomenuli na to, ako veľmi ukrivdené muselo byť Jennifer Aniston pred toľkými rokmi, keď ju Brad podviedol s Angelinou a vtedajší hviezdny pár sa musel rozviesť. Internet sa teraz rozhodol dobre pobaviť na účet Brada a Angeliny so slovami, že ak sa raz dáš dokopy s mužom, ktorý kvôli tebe podviedol svoju priateľku či manželku, raz sa ti to vráti a ten istý muž podvedie aj teba. Angelina to síce môže hrať na neprekonateľné problémy v manželstve kvôli výchove detí, ale Brad má určite čosi za ušami a Jennifer, aj keď by to verejne nikdy nepriznala, sa doma v pokoji určite trošku škerí. Veď karma je zdarma. 













Odporúčané
Takto vyzeral vývoj najznámejšej hrdinky herného sveta za desaťročia. Poznáme príbeh Lary Croft Takto vyzeral vývoj najznámejšej hrdinky herného sveta za desaťročia. Poznáme príbeh Lary Croft 14. októbra 2020, 14:30




Domov
Zdieľať
Diskusia