Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2016, 19:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pozeráme sa na tracklist k Pil C-ho prvému sólovému albumu? Na spoluprácach by sa mohol objaviť Rytmus, Aless aj Lil Uzi Vert

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Do vydania ostáva ešte viac ako mesiac, no zoznam všetkých skladieb aj s hosťami si môžeme pozrieť už teraz.

Pil C-ho prvé sólo patrí medzi najočakávanejšie počiny, ktorých sa ešte tento rok dočkáme, a tak je každá nová informácia ohľadom jeho vydania vzácnou. Prípravy však očividne vrcholia, keďže na sociálnych sieťach vídame ukážky skladieb stále častejšie a už bolo prezradených aj zopár hostí. Vieme tiež, že by mal nosič uzrieť svetlo sveta na prelome októbra a novembra, a tak by sme sa dovtedy mali dočkať ešte nejakých tých ukážok, pričom tou najbližšou bude vec s Laris Diam. Okrem týchto informácií dnes pribudla aj ďalšia a o niečo cennejšia.

Pred pár chvíľami sa na našom legendárnom fóre objavil aj samotný tracklist, ktorý sa pravdepodobne dostal do nesprávnych rúk dva dni po tom, čo nám Pil C prostredníctvom instagramu oznámil, že album už má finálnu podobu. Príspevok zároveň do pár minút zmizol, no viacero šikovných užívateľov si ho uložiť stihlo, a tak sa pomaly fotka z iTunes šíri internetom. Zoznam päťnástich skladieb obsahuje aj tituly, o ktorých sa už samotný autor albumu aj hostia zmienili, niektoré sú zas veľkým prekvapením. Samozrejme, nemôžeme potvrdiť, že je tracklist pravý, prípadne či sa pozeráme na niektorú z pracovných verzií, no sám Pil C sa k nemu vyjadrovať zatiaľ nechcel. 

Pozeráme sa na tracklist k Pil C-ho prvému sólovému albumu? Na spoluprácach by sa mohol objaviť Rytmus, Aless aj Lil Uzi Vert
Domov
Zdieľať
Diskusia