Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2016, 1:35
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Kvôli iPhonu 7 letel z Thajska do Austrálie, strávil 18 hodín v daždi pred obchodom, ale je spokojný

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA IPHONE THAJSKO
Uložiť Uložené

Zanietený fanúšik.

Už sme ťa pred pár dňami stihli informovať o tom, že ľudia sa pripravovali na zahájenie predaja nového iPhonu 7 v stanoch a na kempingových stoličkách pred Apple obchodmi, avšak nikto zrejme neprekonal ctižiadostivosť chlapíka menom Attapon Thaphaengphan. Krkolomné meno patrí fanúšikovi Apple z thajského Bangkoku, ktorý chcel svoj nový smartfón presne v deň jeho vydania, a tak si neváhal kúpiť letenku a dopraviť sa až do Austrálie. Chvíľu rozmýšľal, kde by sa mu mohlo ujsť najlepšie miesto, a do ktorej krajiny, kde začnú iPhone predávať presne 16. septembra, sa teda má vydať. Voľba nakoniec padla na Austráliu, čo Attapona stálo hneď 800 dolárov len za letenku, ale ani to ho od jeho sna neodradilo.

30-ročný chlapík priletel do austrálskeho Sydney ešte v pondelok a výlet za iPhonom premenil aj na menšie spoznávanie mesta a okolia, kde dokonca navštívil priateľov. Po pár dňoch turistiky sa vo štvrtok poobede vybral k Apple obchodu, kde sa postavil do radu a čakal celých 18 hodín na to, kým sa otvoria jeho brány a on si bude môcť zobrať svojho mobilného miláčika. Vadil mu dážď a chladná noc, keď na Facebooku skonštatoval, že si mal priniesť viac vrstiev oblečenia. Všetko však zvládol a po dlhých hodinách čakania sa o ôsmej ráno dostal do dverí obchodu, kde rýchlo kúpil svoj predobjednaný iPhone 7 Plus a utekal sa zohriať a dať si teplú kávu. Attapon napokon z Austrálie odchádzal späť domov spokojný a spoločne s ním asi ďalších 200 bláznov čakajúcich v dlhom rade pred obchodom. Nanešťastie pre tých, ktorí si iPhone dopredu nepredobjednali a spoliehali sa na to, že si jeden zaobstarajú po zahájení predaja, sa zariadenia vypredali prakticky všetky cez predobjednávky a im ostali len oči pre plač. A stovky dolárov v peňaženke. Mimochodom, jeho cesta nebola zorganizovaná len tak z rozmaru, pretože v Austrálii stihol pripraviť aj krátku reportáž pre thajský web o smartfónoch a zabil tak dve muchy jednou ranou.

Domov
Zdieľať
Diskusia