Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2016, 14:24
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Po iPhone 7 je obrovský dopyt. Ľudia si za státie v radoch pred Apple obchodmi pýtajú skoro 3-tisíc eur

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Tento rok bude jeden z tých úspešnejších.

Nový iPhone možno nepatrí na vrchol technologických inovácií, no aj tak sa mu každý rok podarí to, čo chcú dosiahnuť snáď všetci výrobcovia konkurenčných Android smartfónov - vytvoriť v potenciálnych zákazníkoch tak veľkú túžbu, že sú schopní čakať niekoľko dní v rade pred obchodom, len aby mohli mať iOS novinku medzi prvými na svete. Ako informuje web DailyMail, vo viacerých väčších mestách (New York, Berlín a i.) totiž opäť hlásia neustále rastúce zástupy nedočkavých ľudí ochotných zostať v ich stanoch na uliciach až do piatku, teda dňa, kedy si budú môcť sedmičky konečne zaobstarať. A ak náhodou nemá niekto čas, tak má k dispozícii za zhruba tri tisícky eur služby profesionála, ktorý si to za dotyčného poctivo odstojí. V ponuke sú však aj miesta na predaj, vďaka ktorým potom dostanete iPhone 7 o pár minút skôr. Stačí iba zaplatiť približne tri stovky.

Obrovský dopyt po nových iPhonoch navyše cítia i americkí mobilní operátori. Napríklad taký CEO spoločnosti T-Mobile prezradil, že počet predbežných objednávok k dnešnému dňu až 4-násobne prevyšuje celkový počet predobjednávok na minulotočný iPhone 6s. Podstatné ale je, že do očakávaného spustenia predaja zostávajú ešte asi tri dni, takže sa máme na čo tešiť. Pokiaľ iPhone 7 a iPhone 7 Plus predsa len zabodujú, staro-nové Apple môže mať pred sebou jedno z tých najlepších období.

Anketa:
Bol by si ochotný takto čakať na nový iPhone?
Áno
Nie
Áno
15 %
333 Hlasov
Nie
85 %
1861 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia