Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2016, 11:10
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Natalie Portman a Lily-Rose Depp sú nadprirodzené sestry, ktoré sa pokúšajú dobyť Paríž

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisérka Rebecca Zlotowski je vo festivalových vodách čoraz známejšia. Tentokrát sa jej podaril príjemný hollywoodsky úlovok.

Ak nie ste častým divákom festivalových filmov, pravdepodobne vám meno Rebecca Zlotowski nič nehovorí. Táto dáma má na svojom režisérskom konte filmy Belle Épine a Grand Central, za ktoré si odniesla zopár nominácii a pár cenných sošiek. Niečo podobné sa snaží dosiahnuť aj so svojím najnovším filmom s názvom Planetarium a dopomôžu jej k tomu Natalie Portman (Black Swan) či Lily-Rose Depp (Tusk). Práve ony budú sestrami s nadprirodzenými silami, ktoré cestujú do Paríža, kde si ich všimne slávny filmový režisér André Korben (Emmanuel Salinger). Ich schopnosť komunikácie s mŕtvymi ich však zapletie do zvláštnej slučky udalostí a už trailer naznačuje, že sa pravdepodobne dočkáme tajomných zvratov. Film uvidia prví šťastlivci už o pár týždňov na festivale TIFF a nasledovať bude premiéra na domácom územi vo Francúzsku, ktorú bude nasledovať aj tá v Českej republike o deň neskôr (17.november/listopad).

Natalie Portman a Lily-Rose Depp sú nadprirodzené sestry, ktoré sa pokúšajú dobyť  Paríž
Domov
Zdieľať
Diskusia