Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2016, 22:22
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Albánci v aute prevážali 1,3 milióna eur, ktoré vyňuchal policajný pes. 13 kilogramov kokaínu v ich dome pri ohajobe tiež nepomohlo

ZAUJÍMAVOSTI DROGY FINANCIE KOKAÍN PENIAZE
Uložiť Uložené

Drogová operácia, ktorú prekazil špeciálny policajný pes.

Špeciálne vycvičené policajné psy už dlhé roky predstavujú nočnú moru pre čoraz prefíkanejších pašerákov a dílerov drog, ktorí zakázané látky alebo získané peniaze musia napríklad prepraviť z miesta na miesto. Amsterdamská polícia a traja obvinení občania pôvodom z Albánska by ti o schopnostiach policajného psa vedeli čosi porozprávať, pretože sa mu podarilo vyňuchať obrovskú sumu peňazí v kufri ich auta.

Až 1,3 milióna eur pes vyňuchal v priestore pre náhradnú pneumatiku, čo nie je to najnenápadnejšie miesto na ukrytie špinavých peňazí, ale Albánci sa aspoň snažili tváriť pokojne a dúfali, že psa čuch zradí. Obvinení by zatiaľ mali byť dvaja muži a jedna žena, ktorí sa mali podieľať na obchodovaní s návykovými látkami a ešte aj na praní špinavých peňazí. Vďaka psovi a jeho čuchu potom mohli policajti vykonať aj domovú prehliadku na adrese Albáncov, kde potom zaistili ešte 13 kilogramov kokaínu a traja obvinení potom stratili aj poslednú nádej na to, že by tieto nálezy mohli policajtom vysvetliť nejakým uveriteľným spôsobom. Ani my by sme samozrejme neprotestovali, keby sme si mohli v kufri veselo voziť milión eur, ale určite by to bol krajší pocit za príjemnejších okolností bez súvislosti s drogami.

Domov
Zdieľať
Diskusia