Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2016, 11:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bad Boys For Life je názov 3. časti skvelej akčnej buddy komédie, na ktorú si počkáme do roka 2018

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

Will Smith a Martin Lawrence dorazia na strieborné plátna až v januári 2018.

Jún 2016 mal byť dátumom, kedy sme sa mali hrnúť do kín na premiéru Bad Boys 3. Každému však bolo jasné, že vzhľadom na fakt, že sa ešte ani nezačalo natáčať, bude Sony dátum presúvať. Spoločne so snáď už nemenným dátumom 12. január 2018 sme sa dočkali aj oficiálneho názvu. Bad Boys for Life s Willom Smithom a Martinom Lawrencom od scenáristu Joe Carnahana, ktorého nedávno Sony najalo na napísanie scenára pre filmový Uncharted a zároveň si žrežíruje aj Bad Boys 3 bude splneným snom mnohých z nás. Scenár napíše Peter Craig, ktorý spolupracoval s Benom Affleckom na The Town. 

Je možné, že sa januárový dátum ešte posunie, nakoniec, toto obdobie nie je pre podobné typy filmov vôbec priaznivé. Klamali by sme, keby sme vraveli, že nám to je jedno. Jednak Sony potrebuje konečne zárobkový film a jednak sa tržby odrazia aj na potenciálnej štvrtej časti, ktorá je síce už ohlásená, ľahko sa však môže zrušiť. Ako ste s názvom a dátumom premiéry spokojní vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia