Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2016, 14:34
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Paul Giamatti sa v sci-fi Morgan počas rozhovoru so záhadným dievčaťom rozzúri a takmer okamžite na to doplatí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Celovečerná, hviezdne obsadená záležitosť od syna Ridleyho Scotta sa už pomaličky blíži do našich kín. Vychutnajte si prvý strhujúci klip.

Na nadchádzajúcu a zároveň aj sľubne vyzerajúcu sci-fi snímku s názvom Morgan, za ktorou stojí talentovaný Luke Scott (syn slávneho Ridleyho Scotta), ste na našich stránkach už určite narazili. Koniec koncov, niekoľko nesmierne atmosferických záberov sme si už vychutnať mohli, a to konkrétne prostredníctvom dvoch úžasných trailerov. Štúdio 20th Century Fox však po dlhšej odmlke opäť raz zverejnilo ďalšie nové video, ktorého cieľom je nalákať nás do kín v čo najvyššom počte. A pravdepodobne sa mu to aj podarí. Pod textom na vás totiž čaká jeden zaujímavý rozhovor medzi záhadnou Morgan a doktorom s tvárou Paula Giamattiho, ktorý sa nečakane vyhrotí a jeho záver nedopadne veľmi podľa očakávaní. Premiéra je u nás naplánovaná na 22. septembra 2016 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o príbehu či obsadení, klikajte na vyššie zvýraznený odkaz s trailermi. Ako na vás táto záležitosť doposiaľ zapôsobila?

Domov
Zdieľať
Diskusia