Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2016, 12:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Konverzácie na sociálnych sieťach budú obohatené o sadu 72 nových smajlíkov. Pribudne napríklad selfie, facepalm či slanina emoji

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Ale aj napriek tomu sa radšej stretávajte osobne a užívajte si prítomnosť druhých ľudí.

Už o pár dní pribudnú do našich smartfónov ďalšie smajlíky, prostredníctvom ktorých tak radi vyjadrujeme aktuálne emócie pri internetových konverzáciach. Na jednej strane nám emoji pomáhajú vyjadriť sa v online konverzáciách presnejšie, na tej druhej čoraz viac odkladáme reálne stretnutia, čo už ideálne nie je. Dnes sme sa tu však nezišli kvôli tomu, aby sme moralizovali. Organizácia, ktorá má na starosti schvaľovanie nových emoji ešte predtým, ako ich vôbec nájdeme v aplikáciách sa rozhodla aktuálnu sadu obohatiť o 72 ďalších smajlíkov. Tie napríklad zahŕňajú aj selfie či facepalm emoji a nechýba ani raňajková sada a mnoho ďalšieho. Do praxe by sa mali zaviesť už tento mesiac a budú optimalizované pre všetky platformy, avšak vývojárom jednotlivých aplikácií bude pravdepodobne chvíľu trvať, kým zmeny aplikujú. 

To však nie je ohľadom noviniek zo sveta emoji všetko, keďže za posledných pár hodín prešli veľkou inováciou aj emotikony na sociálnej sieti Facebook, čo určite väčšina z vás zaregistrovala. Či je táto zmena krokom vpred a či potrebujeme ďalšie smajlíky už necháme na posúdení užívateľov, avšak v konečnom dôsledku si nakoniec aj tak zvykneme, keďže vlastne ani nemáme na výber. Tak čo, tešíte sa? 

Konverzácie na sociálnych sieťach budú obohatené o sadu 72 nových smajlíkov. Pribudne napríklad selfie, facepalm či slanina emoji
Domov
Zdieľať
Diskusia