Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2016, 0:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Začína finále NHL! Budú sa zo zisku Stanleyho pohára tešiť tučniaci z Pittsburghu alebo žraloci zo San Jose?

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hráči majú za túto sezónu odohranú približne stovku zápasov, a tak bude zaujímavé sledovať, ktorý tím bude úspešnejší.

Najprestížnejšia hokejová liga sveta sa blíži do svojho veľkého záveru. V tejto fáze to už nie je len o hokejovom umení a šikovnosti, ale aj o prekonávaní sa a schopnosti siahnuť si na dno svojich síl, keďže hráči už majú v tejto sezóne odohranú stovku zápasov a je bežné, že do posledných stretnutí nastupujú aj so zraneniami. Býva zvykom, že vo veľkom finále nechýba každú sezónu aspoň jeden náš reprezentant, čo tentokrát bohužiaľ neplatí.

Ako Pittsburgh Penguins, tak aj San Jose majú za sebou neľahkú cestu a oba výbery sa dokonca dostali počas playoff do situácie, kedy ich mohol vyradiť posledný siedmy zápas. Hrozbu však odvrátili a poradili si aj v náročných zápasoch, výsledkom čoho je dnešné prvé veľké finále, ktoré začína už dnes o 2:00. V posledných štyroch vzájomných stretnutiach oba celky dokázali, že sú si naozaj rovnocenní, a tak sa určite opäť dočkáme hlavne atraktívneho hokeja so všetkým, čo k tomu patrí. Myslíte si, že sa podarí tučniakom z Pittsburghu získať cennú Stanleyho trofej po štvrtýkrát, alebo si konečne pripíšu premiérový zisk pohára žraloci zo San Jose? 

Anketa:
Kto sa podľa vás stane víťazom Stanley Cupu pre sezónu 2015/16?
Pittsburgh Penguins
San Jose Sharks
Pittsburgh Penguins
51 %
116 Hlasov
San Jose Sharks
49 %
112 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia