Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2016, 12:33
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Adele predstavuje umelecky ladený videoklip, v ktorom speváčku uvidíme dokonca aj tancovať

HUDBA ADELE
Uložiť Uložené

Vizuál ku skladbe Send My Love (To Your New Lover) je tu!

Britská speváčka Adele minulý rok potešila všetkých svojich fanúšikov vydaním očakávaného a mimoriadne úspešného albumu 25. Emotívny song Hello, nachádzajúci sa na spomínanom albume, snáď netreba nikomu predstavovať. Singel trhal rekordy a po celom svete sa tešil obrovskej popularite.


Presuňme sa od Hello k ďalšiemu songu s názvom Send My Love (To Your New Lover), ktorý sa včera dočkal vizuálu. Videoklip bol odpremiérovaný na včerajšej hudobnej udalosti Billboard Music Awards. Adele sa právom ušlo ocenenie Album roka a aj keď sa ceremónie nemohla zúčastniť, nový videoklip to určite vynahradil. V minimalistickom vizuáli uvidíme Adele v krásnych šatách s floral printom z dielne Dolce & Gabbana. Príjemným osviežením sú aj „trippy“ efekty a tancovanie Adele, na ktoré nie sme v jej videoklipoch až tak zvyknutí. Umelecký videoklip z dielne Patricka Daughtersa si môžeš pozrieť nižšie a daj nám, samozrejme, v komentároch vedieť, ako sa ti pozdáva.

Späť
Zdieľať
Diskusia