Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2016, 10:48
Čas čítania 0:00
Jakub P.

ScHoolboy Q naplno prejavil svoje gangsterské ja v novom videosingli Groovy Tony

HUDBA
Uložiť Uložené

Od albumu Oxymoron z roku 2014 sme od Školáka Q veľa novej muziky nedostali. Nastal ale čas na zmenu, a tak prichádza prvý videosingel z pripravovanej dosky.

Nie je žiadnym tajomstvom, že ScHoolboyov ďalší album, nasledovník projektu Oxymoron, ktorý zatiaľ nemá meno, je už v takmer záverečnej fáze dokončenia. Hoci zatiaľ nemáme ani release date, ani žiadne informácie o hosťoch, je tu aspoň jedna viac než pozitívna správa. V noci na dnes nám tábor Top Dawg Entertainment odhalil prvý singel, a to rovno aj so sprievodným vizuálom. Skladba nesie názov Groovy Tony a po zvukovej stránke cítiť, že Q naplno upustil uzdu svojmu gangsterskému ja. Veď už samotným titulom songu najpravdepodobnejšie odkazuje na Tonyho Montanu z filmu Scarface, ktorého meno spojil s vlastnou prezývkou GroovyQ. Ako track, tak aj vizuál obsahujú tradične mnoho motívov týkajúcich sa násilia, drog a žien, teda toho, čo tvorí podstatnú časť Školákovej tvorby a života. 

Na videoklipe je zaujímave to, že strieda zábery z prvej osoby s klasickými zábermi, pričom dostávame pohľad na ScHoolboya Q v úlohe človeka, ktorému sa radšej nestavať do cesty. Do svojho prístavu si nosí telá konkurentov a šrotuje ich autá. Peniaze má asi z bankových lúpeží a predaja omamných látok. Vrcholom vizuálu je moment, keď si zapaľuje blunt o svoju horiacu bundu, no a to, čo sa deje na samom konci, asi netreba opisovať. Groovy Tony si pusti a prezri nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia