Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2016, 21:20
Čas čítania 0:00
Jakub P.

7 albumov, 21 piesní. Šikovný hudobník zahral na klavíri krásny prierez Kanyeho tvorbou

HUDBA HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Hoci máš možno Kanyeho plné zuby, musíš uznať, že väčšina jeho piesní stojí hudobne za to. A keď sú hrané na klavíri, platí to takisto.

Áno, ďalší článok o Kanye Westovi, no neboj sa, tentoraz som si viac-menej istý, že sa ti bude pozdávať. Opustíme totiž rovinu jeho názorov a postojov, ktoré vo svojich piesňach prezentuje, a pozrieme sa čisto na inštrumentálnu stránku Yeezyho skladieb. Teda, aby som bol konkrétny, pozrel sa na ňu za nás youtuber, ktorý si hovorí Young Piano. Talentovaný klavirista si pre nás pripravil po zvukovej stránke veľmi pekný prierez tvorbou chicagského hudobníka. 

Do parády si zobral všetkých Yeezyho sedem sólových albumov. Z tých zahral v chronologickom poradí 21 songov, teda 3 z každého. Aj v tejto verzii počuť, aké sú Kanyeho jednotlivé projekty vytvorené počas viac než desiatich rokov rôznorodé. Niektoré skladby spoznáš hrané na klavíri hneď, pri iných ti to pravdepodobne bude chvíľu trvať, prípadne si budeš musieť pozrieť, aký track aktuálne Young Piano hrá, no dovolím si tvrdiť, že z toho budeš mať príjemný pôžitok. Ide mu to totiž plynulo a celý výber nám, navyše, predvádza z hlavy. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter 

Domov
Zdieľať
Diskusia