Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2016, 14:55
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek Barbora Bakošová

Akú hudbu počúva Trnava? Respondenti v uliciach čitateľom odporučili tieto tracky (Video)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Tvoja obľúbená séria videí pokračuje. Tentokrát sme sa na hudobný vkus pýtali v Trnave. Aké tracky pustili respondenti Barbore do slúchadiel?

V predošlých dieloch seriálu "Akú hudbu počúvajú mladí Slováci" sme v bratislavských uliciach zastavovali náhodných okoloidúcich so slúchadlami v ušiach a pýtali sme sa ich, čo práve počúvajú. Tentokrát sme anketu zameranú na hudobný vkus zrealizovali v uliciach Trnavy, a to s menšiou zmenou. Slúchadlá si do ulíc teraz zobrala Barbora a ľudia jej tak nehovorili, čo počúvajú presne v danom momente ale mohli jej pustiť do slúchadiel hociakú pesničku, ktorú si v tejto dobe idú a ktorú by odporučili aj čitateľom Refresheru. Medzi skladbami zaznel tak ako slovenský rap, tak aj komerčné zahraničné tracky či menej známejšie skladby. Inšpiruj sa našim videom nižšie a nakonci sa dozvieš aj to, čo momentálne počúva samotná Barbora. Mimochodom, viacero z vás sa pýtalo, aké slúchadlá má Barbora na ušiach. Ide konkrétne o štýlové slúchadlá Magnat LZR, viac info sa o nich dozvieš na audioshop.sk.

Napíš do komentárov, aký track by si nám pustil, ak by sme v uliciach zastavili práve teba.

Domov
Zdieľať
Diskusia