Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2016, 15:18
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Moderátori novej televíznej show: Park bude freestyle, žiadna nuda!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Refresher bude hlavným mediálnym partnerom novej interaktívnej show Park, jej prvé vydanie uvidíte v televízii už v sobotu 26. marca. Viac o Parku nám porozprávali jeho moderátori Ondro a Zitron.

Nájde sa konečne dobrý dôvod zapnúť telku? To si môžno povieš už najbližšiu sobotu, kedy na Jednotke odštartuje nová interaktívna relácia Park. Táto nová show sa bude každý pondelok natáčať v našich priestoroch - Zóne by Refresher na Námestí SNP v Bratislave a čo je najlepšie, všetko bude prebiehať za plného chodu Zóny a ty sa tak môžeš stať súčasťou relácie. Môžeš sa napríklad stretnúť s tvojimi obľúbenými umelcami a pokecať s nimi pri drinku alebo si zahrať hry v našej hernej časti. Ako hlavný mediálny partner ti budeme pravidelne prinášať aj livestream z natáčania a všetok zaujímavý obsah z relácie nájdeš vždy u nás na webe. Ale nepredbiehajme, všetko podstatné sa dozvieš z exkluzívneho rozhovoru s moderátormi relácie Park, ktorými sú Ondro Antálek a Jakub "Zitron" Ťapák.

Moderátori novej televíznej show: Park bude freestyle, žiadna nuda!

Chalani, skúste na začiatok porozprávať, ako ste sa dostali k tomuto projektu.

Ondro: Oslovil ma kreatívny producent Alex a pozval ma na konkurz. Najskôr som uspel som v prvom kole, no a po druhom kole už bolo jasné, že to budem robiť. Prešli sme si vlastne už aj to, ako bude Park vyzerať. 

Zitron: U mňa to prebehlo v podstate rovnako. Na konkurz ma upozornila kamarátka, tak som neváhal, na konkurz som priletel z Egypta, kde som bol akurát na dovolenke a uspel som. Inak z veľkej diaľky, konkrétne z Izraela na konkurz cestoval aj Miro Jaroš. Ako vidíš, zbytočne (smiech).

 

Moderátori novej televíznej show: Park bude freestyle, žiadna nuda!
Zdroj: Ponyhouse

Mladí už dnes na telku kašlú, prečo by si podľa vás mali zapnúť Park?

Ondro: Mladí odchádzajú od telky a je to tým, že v nej proste nenájdu nič, čo by ich zaujalo. Park je podľa mňa prelomovým programom, o to viac, že sa do toho pustila RTVS. Je v ňom zahrnuté všetko - móda, lifestyle, šport, veda, gaming a ďalší kopec tém, ktoré sú im vlastné. Jednoducho, Park bude progresívny, zaujímavý a spracovaný netradičnou formou. Ak by som bol mladší, tak si Park nikdy nenechám ujsť. A tiež preto, že takáto relácia v telke chýbala. Budeme aktívni na všetkých sociálnych sieťach, nájdu nás na Facebooku, Instagrame, Snapchate či YouTube. 

Zitron: Je to jediná televízna šou, ktorá je v celej dĺžke vysielaná naživo na webe. Všetci, ktorí budú mať záujem, tak môžu kedykoľvek do Zóny by Refresher na námestí SNP prísť a zapojiť sa do vysielania, pokecať si našimi hosťami, hrať hry. Nenakrúcame v nejakom štúdiu, mladí sú v meste a my sme prišli za nimi. Park nie je strojená šou s presným scenárom, je postavená na interakcii s našimi divákmi. Môžu si tu dať počas nakrúcania kávu, sledovať, čo sa v Zóne deje a baviť sa s nami.

Zitron, Ondro už skúsenosti s televíznym moderovaním má, no pre teba to bude premiéra. Tešíš sa na to?

Zitron: Je to pre mňa veľká výzva, keďže nemám také skúsenosti s moderovaním ako Ondro. Ale myslím si, že to bude skôr moja výhoda, aspoň to nebude umelé (smiech). 

Ondro: Presne tak. Fungujeme medzi mladými ľuďmi, rozprávame ich rečou, takže si myslím, že náš štýl ocenia. Nie sme “pošpinení” moderátorskou prácou, nemáme žiadne úchylky či naučené frázy. A ak všetko pôjde dobre, Park budeme nakrúcať do päťdesiatky.

Moderátori novej televíznej show: Park bude freestyle, žiadna nuda!
Zdroj: Ponyhouse

Park je aj o priamej interakcii s ľuďmi v uliciach. Videli sme prvé zábery nakrútené GoPro kamerou a vaše „prepadovky“ nič netušiacich nás veľmi pobavili... Čo na nás ešte chystáte?

Ondro: Vždy je to super, keď spovedáme v uliciach baby, s nimi nám to ide tak nejak prirodzene (smiech). Ale každopádne to záleží od témy. Ide o prekvapenie, ale hlavne nech je to zábavné.

Zitron:  Nakrúcanie na ulici vždy veľmi záleží od toho, akú má človek, ktorého „prepadneme“, náladu. Keď narazíme na veselých ľudí, bude to super. Takže keď nás s Ondrom stretnete, žiaden strach a hlavne sa netreba hanbiť!

Zitron, ty o sebe tvrdíš, že si rád z ľudí uťahuješ. Skús nám porozprávať o zábavnom pranku, ktorý si si na niekoho nachystal...

Fuuu, tých situácií bolo viac a nie všetky sú publikovateľné. No jeden sa nám fakt podaril: vystrelili sme si z kamaráta, ktorý si na hoteli zabudol občiansky preukaz a asi štyri dni sme ho naťahovali, že na hoteli nezaplatil účty, že ho zháňa polícia a bude musieť ísť vypovedať. Síce sa tváril, že nám od začiatku neveril, ale neboli sme o tom takí presvedčení.

Do akej miery je Park improvizáciou? Dúfam, že nás nečaká nejaká nudná diskusia...

Zitron: Nieeeee. Bude to sranda a zábava, určite sa nebudeš nudiť. Počas nakrúcania pôjde vždy jeden z nás do ulíc, ak budú dokrútky, tak pôjdeme aj obaja. Tam určite vznikne priestor na mnoho zábavných situácií. 

Ondro: Scenára a tém určených pre reláciu sa budeme držať, ale všetko ostatné bude čistá improvizácia a freestyle. O to to bude ťažšie, ale aj zábavnejšie.

Moderátori novej televíznej show: Park bude freestyle, žiadna nuda!
Zdroj: Ponyhouse

Máte už hostí do prvej časti?

Ondro: V premiérovej časti budeme mať fakt super hostí, príde Celeste Buckinham, ktorá nám možno porozpráva aj o trošku osobnejších veciach. Veľmi sa teším na Vladimíra Valoviča, frajera na filmové efekty, ktorý dostal Oscara za film Gravity.  

Zitron: Tretím hosťom je “Devi” Ivan Lazarov a toto meno určite nemusím gamerom predstavovať, keďže sa venuje profesionálnemu gamingu. Devi je macher na Counter-Strike.

Moderátori novej televíznej show: Park bude freestyle, žiadna nuda!
Zdroj: Ponyhouse

Chalani, dajme si ešte sériu klasických Refresher otázok.

ONDRO:

Tri naj filmy: Mr. Nobody a komédie s Jimom Careym

Tri naj spôsoby leňošenia: ležanie s búčikom a browsovanie po nete,strašne dlhé sprchy s vrelou vodou a varenie - som schopný aj tri hodiny pozerať TV Paprika ;)

Najobľúbenejšie fanpages na Facebooku: The Pastels, stránka karikaturistu Joanna Cornellu a Bizzare Art

Veci v Parku, na ktoré sa najviac teším: atmosféra - dúfam, že to bude fičať, a teším sa na Zitrona

Naj kapely: je toho strašne veľa, ale asi Rage Against The Machine, punková muzika, Massive Attack

Naj slovenské kapely: Chiki liki tu-a, Richard Müller

Naj životné úspechy: pôsobenie v The Pastels - talentovú súťaž sme síce nevyhrali, ale aj tak to beriem ako jeden z veľkých úspechov, úspechy v divadle v Brne a potlesk od divákov a aktuálne aj moja zmena na lepšieho človeka :-). A tiež ďakujem za moju frajerku

ZITRON:

Tri naj filmy: všetky tarantinovky, trilógia Matrix, Hľadá sa Nemo

Tri naj spôsoby leňošenia: tréning, počítačové hry, spánok

Najobľúbenejšie fanpages na Facebooku: Silné reči, Refresher, 9GAG

Naj hry: Borderlands, Bioshock, Assasin´s Creed (ale len po štvrtú časť)

Veci v Parku, na ktoré sa najviac teším: atmosféra, ľudia, na Ondra a samozrejme na honorár (smiech)

Naj kapely: to isté ako Ondro – počúvam veeeeľmi veľa muziky a teraz ma nič konkrétne nenapadá. Mám rád elektroniku, techno a z interpretov napríklad Apparata.

Naj slovenské kapely: Horkýže Slíže, Fallgrap, Billy Barman

Naj životné úspechy: že som sa narodil, vystupovanie v národnom divadle a to, že som sa dostal do tanečnej komunity. Tešia ma aj malé úspechy, napríklad keď niekoho rozosmejem

Moderátori novej televíznej show: Park bude freestyle, žiadna nuda!
Zdroj: Ponyhouse

Nezabudni zaParkovať aj na Facebook-u. Obsah z relácie nájdeš TU.

Prvý diel si v televízii môžeš pozrieť v sobotu o 10:40 na Jednotke alebo rožšírenú verziu v pondelok o 14:00 na Dvojke.

Domov
Zdieľať
Diskusia