Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2016, 18:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako trávia hráči HC Slovan Bratislava zápasové dni sa dozvieš v pokračovaní unikátneho hokejového seriálu

ŠPORT BRATISLAVA HC SLOVAN BRATISLAVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Druhá epizóda videoseriálu s názvom GAMEDAY prezradí, ako vyzerajú zápasové dni hráčov bratislavského tímu.

Pre všetkých fanúšikov a priaznivcov ľadového hokeja na Slovensku je tím HC Slovan Bratislava samozrejme veľmi dobre známy. Pred niekoľkými rokmi opustil domácu extraligu a stal sa súčasťou kontinentálnej ligy KHL, kde sa v zápasoch stretáva s elitou tohto športu. Bratislavský klub vie, že zvedavosť fanúšikov nepozná hraníc, a tak si  pre nich pripravil zaujímavý a v našich končinách unikátny projekt, prostredníctvom ktorého máme možnosť nahliadnuť do zákulisia klubu. Ide o viacdielnu sériu videí, resp. krátkometrážnych dokumentov, ktoré mapujú život hráčov aj mimo ľadovej plochy. Prvý diel sme už mali možnosť vidieť pred pár týždňami a v prípade, že sa vám ho nepodarilo zachytiť, všetko podstatné nájdete tu

Dnes sme sa dočkali aj druhého pokračovania, ktoré nesie trefný názov GAMEDAY (v preklade hrací deň) a jeho cieľom je pochopiteľne ukázať fanúšikom, ako trávi kabína svoj zápasový deň. Postupne sa v skoro ôsmich minútach objaví viacero hráčov tímu, ktorí nám priblížia svoju rutinu a zaužívané zvyky. Okrem množstva jedinečných záberov, ktoré by sme za normálnych okolností nemali možnosť vidieť sa dozvieme sa čo-to aj o poverčivosti niektorých hokejistov, ich predzápasových tréningoch či tradíciách tímu po vydarených stretnutiach. Sme veľmi radi, že Slovan prišiel s týmto nápadom, keďže je tento zákulisný formát obľúbený aj v zámorskej NHL a teší sa veľkému úspechu. Teraz už ale prejdime k samotnému videu, ktoré bude mať už čoskoro ďalšie pokračovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia