Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2016, 15:32
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Pôvodne sprievodný film ku Kendrickovmu good kid, m.A.A.d city sa po dvoch rokoch dostal na internet

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložiť Uložené

Nová vec spojená s Kendrickom Lamarom vždy poteší a tento krátky film nie je výnimkou.

Včerajšok patril Kendrickovi Lamarovi, ktorý vypustil do sveta jeho projekt untitled, umastered., vyvolávajúc ihneď obrovskú vlnu záujmu a rôznorodých diskusií. V spojení s jeho osobou sa však stala ešte jedna vec, ktorá sa ale nedostala do povedomia spoločnosti až tak silno ako vyššie spomenutý počin. Ide o krátky film s názvom good kid, m.A.A.d city, čo je takisto názov K-Dotovho albumu. Hoci si ľudia všeobecne myslia, že slúži ako sprievodný vizuál k onej doske, nie je tomu úplne tak.

Film z dielne Kahlila Josepha mal byť pôvodne sprievodom ku GKMC, avšak nakoniec to Kendrick zrušil. Túto ideu opäť obnovil, keď dostal ponuku vystupovať na Kanyeho Yeezus Tour a potreboval niečo, čo bude počas koncertu premietať na veľkej obrazovke. Preto poprosil Kahlila, aby to niečo nakrútil. Talentovaný režisér dal dokopy niekoľko hodín záberov, z ktorých vzišla skoro 15-minútová snímka obsahujúca K-Dotove songy a úctyhodné príbehy z afroamerických ulíc. Rozhodne odporúčame. 

 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia